UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Okrugli sto: “Strateški okvir planiranja obnove zgrada” na Arhitektonskom fakultetu – 27.03.2018.

EmBUild

U okviru programa HORIZONT 2020 – Osnaživanje državnih organa za uspostavljanja dugoročne strategije za mobilizaciju investicija u energetski efikasno renoviranje javnih zgrada – EmBuild, Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje Okrugli sto – zajednička radionica “Strateški okvir planiranja obnove zgrada”, u utorak, 27. marta 2018. godine sa početkom u 11.00 časova u Svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta.

Okrugli sto se organizuje u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO) i uz podršku Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Okrugli sto ima za cilj predstavljanje iskustava i planiranih aktivnosti u okviru projekta EmBuild kao i predstavljanje izrade nacionalne strategije obnove zgrada i jedinstvene platforme za energetsku efikasnost.

Na okruglom stolu će se dodatno govoriti i o iskustvima strateškog planiranja obnove zgrada na lokalnom nivou i održivoj obnovi stambenih zgrada.

Okrugli sto je otvoren za sve zainteresovane. Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

Strateški okvir planiranja obnove zgrada – AGENDA

EmBuild Projekat je osmišljen tako da osnaži državne organe, na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou, u formulisanju strategije renoviranja u građevinskom sektoru radi postizanja suštinske obnove i olakšavanja ubrzanog renoviranja.

Projekat: Osnaživanje državnih organa za uspostavljanja dugoročne strategije za mobilizaciju investicija u energetski efikasno renoviranje javnih zgrada – EmBuild

http://embuild.eu/

Horizon_2020_Logo

Nemacka_saradnja_GIZ_opt

SKGO_logo_opt