УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Округли сто: “Стратешки оквир планирања обнове зграда” на Архитектонском факултету – 27.03.2018.

EmBUild

У оквиру програма ХОРИЗОНТ 2020 – Оснаживање државних органа за успостављања дугорочне стратегије за мобилизацију инвестиција у енергетски ефикасно реновирање јавних зграда – EmBuild, Архитектонски факултет Универзитета у Београду организује Округли сто – заједничка радионица “Стратешки оквир планирања обнове зграда”, у уторак, 27. марта 2018. године са почетком у 11.00 часова у Свечаној сали Архитектонског факултета.

Округли сто се организује у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО) и уз подршку Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Округли сто има за циљ представљање искустава и планираних активности у оквиру пројекта EmBuild као и представљање израде националне стратегије обнове зграда и јединствене платформе за енергетску ефикасност.

На округлом столу ће се додатно говорити и о искуствима стратешког планирања обнове зграда на локалном нивоу и одрживој обнови стамбених зграда.

Округли сто је отворен за све заинтересоване. Улаз је слободан. Добродошли!

Стратешки оквир планирања обнове зграда – АГЕНДА

EmBuild Пројекат је осмишљен тако да оснажи државне органе, на локалном, регионалном и националном нивоу, у формулисању стратегије реновирања у грађевинском сектору ради постизања суштинске обнове и олакшавања убрзаног реновирања.

Пројекат: Оснаживање државних органа за успостављања дугорочне стратегије за мобилизацију инвестиција у енергетски ефикасно реновирање јавних зграда – EmBuild

http://embuild.eu/

Horizon_2020_Logo

Nemacka_saradnja_GIZ_opt

SKGO_logo_opt