UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

kadar da budem kadarFInal-page-001

Beograd, 18. 11. 2019. – Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 9. do 13. decembra 2019. godine.

 

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

 

Šesnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine, prezentacione veštine, upravljanje vremenom, lični brend i timski rad.

 

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti stručnjaci iz oblasti upravljanja ljudskim resursima kompanija, Delhaize Serbia, GI group, DHL International kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. Realizaciju ovog ciklusa programa podržala je kompanija Nestle Adriatic S.

 

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 450 polaznika i 60 predavača i trenera.

 

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!

 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi na sajtu Centra: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar

 

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 4. decembra 2019. godine. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.