UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Predavanje: Dona Lakman (Donna Luckman) – Asocijacija za alternativne tehnologije ATA

ATA_logo_opt

Pozivamo vas na predavanje koje će u okviru gostovanja na manifestaciji ”Noć arhitekture”, pod pokroviteljstvom Australijske ambasade u Beogradu, održati Dona Lakman (Donna Luckman), izvršni direktor Asocijacije za alternativne tehnologije (ATA – Alternative Technology Association) u utorak, 02.10.2018. godine, u sali 200 od 12.00 – 14.00 časova.

Predavanje je obavezno za studente II godine MASA – usmerenje AT.

Donna Luckman
Dona ima preko 20 godina iskustva u radu za neprofitni i državni sektor, kao i u istraživačkim insitucijama. Specijalizovala se za vođenje timova i razvijanje inovativnih strategija koje podstiču promene, od velikih internacionalnih projekata do lokalnih inicijativa.

O organizaciji
ATA – Alternative Technology Association
Asocijacija za alternativne tehnologije je neprofitna organizacija čiji je cilj da omogući i inspiriše što veći broju ljudi da vode održiviji život u svojim domovima i zajednicama. Ustanovljena je 1980. godine i od tada kroz brojne aktivnosti kao što su ekspertska podrška, vođenje projekata, izdavanje časopisa i publikacija, podrška istraživanjima i organizacija projekata pomoći na nepristupačnim lokacijama (Istočni Timor) podstiče i pomaže održivi razvoj zajednica.

2017. godine uručena joj je nagrada Green Globe Award in Climate Change Leadership od strane Ministarstva za zaštitu životn sredine Novog Južnog Velsa.

Donna_Luckman_Housing_Summit_2018_opt