УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Предавање: Дона Лакман (Donna Luckman) – Асоцијација за алтернативне технологије АТА

ATA_logo_opt

Позивамо вас на предавање које ће у оквиру гостовања на манифестацији ”Ноћ архитектуре”, под покровитељством Аустралијске амбасаде у Београду, одржати Дона Лакман (Donna Luckman), извршни директор Асоцијације за алтернативне технологије (ATA – Alternative Technology Association) у уторак, 02.10.2018. године, у сали 200 од 12.00 – 14.00 часова.

Предавање је обавезно за студенте II године МАСА – усмерење АТ.

Donna Luckman
Дона има преко 20 година искуства у раду за непрофитни и државни сектор, као и у истраживачким инситуцијама. Специјализовала се за вођење тимова и развијање иновативних стратегија које подстичу промене, од великих интернационалних пројеката до локалних иницијатива.

О организацији
ATA – Alternative Technology Association
Асоцијација за алтернативне технологије је непрофитна организација чији је циљ да омогући и инспирише што већи броју људи да воде одрживији живот у својим домовима и заједницама. Установљена је 1980. године и од тада кроз бројне активности као што су експертска подршка, вођење пројеката, издавање часописа и публикација, подршка истраживањима и организација пројеката помоћи на неприступачним локацијама (Источни Тимор) подстиче и помаже одрживи развој заједница.

2017. године уручена јој је награда Green Globe Award in Climate Change Leadership од стране Министарства за заштиту животн средине Новог Јужног Велса.

Donna_Luckman_Housing_Summit_2018_opt