UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Nagrade Fondacije „Sestre Bulajić“ za dva najbolja odbranjena diplomska rada na master akademskim studijama arhitekture odbranjena na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu

Univerzitet_U_Beogradu_logo

Raspisuje se Oglas za dodelu novčane nagrade Fondacije „Sestre Bulajić“ za dva najbolja odbranjena diplomska rada na master akademskim studijama arhitekture, odbranjena na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu.

Nagrada u neto iznosu od po 30.000,00 dinara, dodeliće se iz sredstava Fondacije „Sestre Bulajić“.

Na Oglas se mogu prijaviti kandidati koji su u periodu od 16. juna 2023. godine do 15. juna 2024. godine diplomirali na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu.

Potrebna dokumentacija:
· Prijava (Obrazac preuzeti u PDF formatu sa internet stranice Univerziteta u Beogradu, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php), u delu „Stipendije i konkursi“,
· Diplomski rad kandidata,
· Uverenje o diplomiranju ili fotokopija diplome,
· Štampani podaci sa elektronske lične karte ili fotokopija važeće lične karte (bez čipa).
Podneta dokumenta se ne vraćaju.

 

Rok za podnošenje prijava je od 15. maja do 30. juna 2024. godine. Prijave se podnose Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Službi za univerzitetsku i zadužbinsku imovinu, na telefon (011) 3207-426 ili na e-mail: popovm1@rect.bg.ac.rs.