UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izložba: Podižući zavesu. Centralnoevropske arhitektonske mreže

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 11/05/2015
    Izložba, nastala u saradnji istraživača i organizacija iz Poljske, Češke, Mađarske, Austrije, Hrvatske i Srbije, predstavlja uvod u dugoročni istraživački projekat koji se bavi ulogom centralnoevropske međunacionalne arhitektonske mreže i saradničkih krugova u različitim prekretnicama, od početka dvadesetog veka do adaptacija u periodu posle Drugog svetskog rata.
  • Konkurs: Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2015

    By Arhitektonski fakultet on 11/05/2015
    Univerzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda sa zadovoljstvom pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2015. Program Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA realizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Gradskom upravom grada Beograda od 2010. godine. Program omogućava studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje...
  • Beogradski sajam zapošljavanja i praksi 2015

    By Arhitektonski fakultet on 11/05/2015
    U Domu omladine Beograda u četvrtak, 14. maja 2015. godine od 10 - 17h, sve nezaposlene građane i one koji bi da promene posao, ili da pohađaju stručnu praksu kod poslodavca, očekuje 87 poslodavaca sa 1718 slobodnih radnih mesta, 20 mesta za stručnu praksu kod poslodavca i 166 mesta za stručnu praksu u okviru programa BG prakse.
  • OASA-12020 i IASA-12020 – Istorija moderne arhitekture i urbanizma: Predaja drugog kolokvijuma

    By Arhitektonski fakultet on 11/05/2015
    Obaveštavaju se studenti prve godine Osnovnih akademskih studija da je predaja drugog kolokvijuma iz Istorije moderne arhitekture i urbanizma, u petak, 15. maja 2015, u amfiteatru AF, na redovnom času predmeta. Uputstvo za izradu kolokvijuma objavljeno je na stranici predmeta, na Akademskoj mreži Srbije (http://elearning.rcub.bg.ac.rs).