УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Изложба: Подижући завесу. Централноевропске архитектонске мреже

    By Архитектонски факултет_Уредник on 11/05/2015
    Изложба, настала у сарадњи истраживача и организација из Пољске, Чешке, Мађарске, Аустрије, Хрватске и Србије, представља увод у дугорочни истраживачки пројекат који се бави улогом централноевропске међунационалне архитектонске мреже и сарадничких кругова у различитим прекретницама, од почетка двадесетог века до адаптација у периоду после Другог светског рата.
  • Конкурс: Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2015

    By Архитектонски факултет on 11/05/2015
    Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда са задовољством позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2015. Програм Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА реализује Центар за развој каријере Универзитета у Београду у сарадњи са Градском управом града Београда од 2010. године. Програм омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање...
  • Београдски сајам запошљавања и пракси 2015

    By Архитектонски факултет on 11/05/2015
    У Дому омладине Београда у четвртак, 14. маја 2015. године од 10 - 17h, све незапослене грађане и оне који би да промене посао, или да похађају стручну праксу код послодавца, очекује 87 послодаваца са 1718 слободних радних места, 20 места за стручну праксу код послодавца и 166 места за стручну праксу у оквиру програма БГ праксе.
  • ОАСА-12020 и ИАСА-12020 – Историја модерне архитектуре и урбанизма: Предаја другог колоквијума

    By Архитектонски факултет on 11/05/2015
    Обавештавају се студенти прве године Основних академских студија да је предаја другог колоквијума из Историје модерне архитектуре и урбанизма, у петак, 15. маја 2015, у амфитеатру АФ, на редовном часу предмета. Упутство за израду колоквијума објављено је на страници предмета, на Академској мрежи Србије (http://elearning.rcub.bg.ac.rs).