UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
 • en
 • sr
 • OASA-11021 – O arhitekturi: Vraćanje zapisnika o polaganju ispita

  By Arhitektonski fakultet on 30/04/2015
  Proces RIBA akreditacije Studentima OASA: vraćanje zapisnika o polaganju ispita iz predmeta O arhitekturi, u januarsko-februarskom i aprilskom roku, biće u utorak, 05. maja 2015, u 16.15h, u kabinetu 251. Studenti koji do sada to nisu učinili, treba da donesu na uvid kompletirane elaborate predmeta. Studenti koji su u januarsko-februarskom roku pokazali kompletirane elaborate predmeta, ne treba opet da ih donose.
 • OASA-11022 – Arhitektura danas: Vraćanje zapisnika o polaganju ispita

  By Arhitektonski fakultet on 30/04/2015
  Proces RIBA akreditacije Studentima OASA: vraćanje zapisnika o polaganju ispita iz predmeta Arhitektura danas, u januarsko-februarskom i aprilskom roku, biće u četvrtak, 07. maja 2015, 17-18h, u amfiteatru AF. Studenti koji do sada to nisu učinili, treba da donesu na uvid kompletirane elaborate predmeta. Studenti koji su u januarsko-februarskom roku pokazali kompletirane elaborate predmeta, ne treba opet da ih donose.
 • Izbor: dr Uroš Radosavljević, dipl.inž.arh.

  By Arhitektonski fakultet on 30/04/2015
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno planiranje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Uroš Radosavljević, dipl.inž.arh., izabere u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za urbanizam, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor: Nikola Macut, mast.inž.arh

  By Arhitektonski fakultet on 30/04/2015
  Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonske konstrukcije, materijali i fizika zgrada, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Nikola Macut, mast.inž.arh, izabere u zvanje asistenta, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.