UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Izbori: Darko Pavićević, inž. arh. i Neda Džombić, inž. arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 06/03/2015
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor dva saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko konstrukterstvo, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Darko Pavićević, inž. arh. i Neda Džombić, inž. arh., izaberu u zvanje saradnika u nastavi na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor: Dušan Ignjatović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 06/03/2015
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonske konstrukcije, materijali i fizika zgrada, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Dušan Ignjatović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arthitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Međunarodni konkurs: Bauhaus muzej u Desau

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 06/03/2015
    Povodom 100. godišnjice Bauhaus škole, Fondacija Bauhaus Desau namerava izgradnju Bauhaus muzeja u Desau. Planirani Bauhaus muzej Desau će prvi put obezbediti da se publici trajno predstavi izuzetna zbirka (kolekcija) Bauhaus Desau Fondacije, pod najboljim mogućim konzervatorskim uslovima.
  • OASA-11040 i IASA-11040 Arhitektonske konstrukcije 1: formulari za ocenjivanje

    By Arhitektonski fakultet on 06/03/2015
    Obaveštavaju se studenti prve godine koji su položili ispit iz predmeta Arhitektonske konstrukcije 1 da odštampaju i čitko popune formular za ocenjivanje (u dva primerka) i donesu na vežbe iz predmeta Sinteza elemenata i sklopova u sredu, 11. marta 2015. godine.