UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Moskovski državni univerzitet za međunarodne odnose (MGIMO) pri MIP-u Ruske Federacije raspisuje konkurs za dodelu 2 stipendije za osnovne akademske studije , 1 stipendiju za master akademske studije i 1 stipendiju za pripremni jednogodišnji tečaj ruskog jezika.

Rok za apliciranje je 23.04.2021. godine.

Stipendije su namenjene za osnovne i master akademske studije, kao i za učenje ruskog jezika. Za informacije o jeziku studija, obuhvaćenim studijskim programima, potrebna dokumenta itd, molimo Vas da pogledate integralni link konkursa.

Prijavljivanje se vrši tako što se popunjeni prijavni formular pošalje na mejl adresu jelena.pazun@mpn.gov.rs do 23.04.2021. godine. Nakon toga, Moskovski državni univerzitet direktno konktaktira prijavljene kandidate i šalje informativno pismo sa detaljnim uputstvima za učešće na konkursu.

Kontakt osoba u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja jelena.pazun@mpn.gov.rs

Prijavljivanje se vrši tako što se popunjeni prijavni formular pošalje na mejl adresu jelena.pazun@mpn.gov.rs do 23.04.2021. godine.

Nakon toga, Moskovski državni univerzitet direktno konktaktira prijavljene kandidate i šalje informativno pismo sa detaljnim uputstvima za učešće na konkursu.

Integralni link konkursa https://abiturient.mgimo.ru/foreigners
Mejl za dobijanje informacija e.reshetnyak@inno.mgimo.ru

DOKUMENTACIJA