UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Školska 2014/2015. godina počela je danas, 22. septembra 2014. godine, svečanim prijemom brucoša. Studentima se obratio Dekan Arhitektonskog fakulteta, prof. dr Vladan Đokić, i poželeo novim studentima dobrodošlicu na Fakultet.

IMG_2221_o
prof. dr Vladan Đokić, van.prof. dr Ljiljana Blagojevićprof. mr Branko Pavić, doc. Budimir Sudimac i van.prof. Dejan Miletić

Brucoše su pozdravili i prodekani Arhitektonskog fakulteta, van.prof. dr Ljiljana Blagojević, van.prof. Dejan Miletić, prof. mr Branko Pavić i doc. Budimir Sudimac. Dekan je brucošima predstavio i šefa Studentske službe arh. Ljiljanu Todorović i predstavnike studenata.

IMG_2226_o
prof. dr Zoran Nikezić i šef Studentske službe arh. Ljiljana Todorović sa predstavnicima studenata

Prvog studentskog dana brucoše je pozdravio i prof. dr Zoran Nikezić, kome je pripala čast da održi uvodno predavanje i da studentima približi arhitekturu i prve studentske dane na našem Fakultetu.

Dekan je podsetio brucoše koliko je čitanje knjiga važno, a prvih troje studenata koji su ostvarili najbolji uspeh na prijemnom ispitu dobili su knjige u izdanju Arhitektonskog fakulteta.

IMG_2251_o
IMG_2234_o
prof. dr Vladan Đokić
prof. dr Zoran Nikezić
IMG_2258_o
IMG_2216_o
IMG_2260_o

Galeriju fotografija sa svečanog prijema brucoša možete pogledati na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

12