UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

VELIKO KARIJERNO ĆASKANJE 25. oktobra – Informišite se na vreme i detaljno o karijernim opcijama

VKC2 pred 1080x1080

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente da se prijave za program „Veliko karijerno ćaskanje“.
„Veliko karijerno ćaskanje“ biće prilika za umrežavanje sa zaposlenima u kompanijama „DELHAIZE SERBIA“, „MLEKARA ŠABAC“,  „YETTEL“ i Advokatskoj kancelariji „KARANOVIĆ & PARTNERS.
Studenti će imati prilike da u neformalnoj, opuštenoj atmosferi, uz kafu i čaj porazgovaraju sa predstavnicima kompanija iz različitih sektora. Sa studentima će razgovarati menadžeri i zaposleni u sektoru ljudskih resursa, ali i kolege iz proizvodnje, logistike, operacija i lanca snabdevanja, IKT, održavanja i energetike, kao i advokati i pripravnici iz advokatske kancelarije.
Biće to jedinstvena prilika za studente da saznaju kako su iskusnije kolege i koleginice gradile svoju karijeru, sa kojim izazovima su se susretali, koje veštine su im bile od koristi, kako je izgledao proces selekcije, kako izgleda tipičan radni dan, kako je organizovana praksa, koje su ulazne pozicije itd.
Događaj će se realizovati u sredu, 25. oktobra 2023, u periodu od 14 do 16:30 časova.
Prijavljivanje je obavezno zbog ograničenog broja prisutnih, a prednost će imati studenti završnih godina osnovnih i Master studija koji žele da istraže mogućnosti za praksu, zaposlenje i razvoj karijere u ovim kompanijama ili advokatskoj kancelariji.
Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara za prijavu na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs  do nedelje, 22.oktobra u ponoć.
Program „Veliko karijerno ćaskanje“ partnerski realizuju Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Beogradska kancelarija kompanije „Stanton Chase International“, uz podršku hotela „Falkensteiner“. Program se realizuje u godini kada „Stanton Chase International“ obeležava jubilarnu desetu godinu dodele nagrada „Talent Management Award“, nagrade koja se dodeljuje kompanijama za najuspešnije programe privlačenja i upravljanja talentima. Kompanije – dobitnice priznanja su odabrane da učestvuju u programu „Veliko karijerno ćaskanje“ i predstave se studentima Univerziteta u Beogradu. Program obuhvata 4 susreta nagrađenih kompanija iz različitih industrija i studenata. Prvo „Veliko karijerno ćaskanje“ realizovano je 15.marta 2023. i prevazišlo je očekivanja svih učesnika. Detaljnije informacije o realizovanom događaju možete pogledati OVDE.