UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Zk-17.10.23.-JS 1

Pozivamo vas da se u utorak 17. oktobra od 14 časova priključite još jednom onlajn druženju u okviru Zum kafice, tokom koga ćemo razgovarati o korporativnoj kulturi.

Prijavite se putem linka linka https://forms.office.com/e/ZzbUhd3RBt i saznajte:

  • Kako korporativna kultura utiče na motivaciju i angažovanje zaposlenih?
  • Zašto je važno da razmislite o kompatibilnosti između vaših vrednosti i vrednosti kompanije u kojoj želite da radite?
  • Kako korporativna kultura može uticati na produktivnost i uspeh organizacije?
  • Koje su prednosti raditi u kompaniji koja neguje pozitivnu korporativnu kulturu?
  • Kako se različite korporativne kulture odražavaju na radno okruženje i timsku saradnju?

U gostima nam je Jasmina Stefanović, diplomirani filolog engleskog jezika i književnosti,  sertifikovani A&DC asesor. Karijeru je započela kao direktor obuke u kompaniji McDonalds. Bila je  i savetnik za međunarodne odnose u Udruženju izdavača i knjižara Jugoslavije, radila u Kanadskoj ambasadi, Međunarodnoj organizaciji za migracije, Narodnoj banci. Nekoliko godina živela u Londonu i Berlinu.
Na poziciji Višeg konsultanta u međunarodnoj executive search kompaniji Stanton Chase radi već 14 godina i u tom periodu je učestvovala u postavljanju brojnih rukovodioca na najviše pozicije uglavnom u internacionalnim kompanijama.
Ne propustite priliku da od Jasmine čujete dragocene informacije koje će vam pomoći da se uspešno integrišete u poslovni svet.
Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije.
“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.