UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

DANUrB+ projekat: Poziv stejkholderima za učešće iz Golupca i Đerdapa na međunarodnom sastanku

DANUrB-Logo

U okviru DANUrB+ projekta planiran je niz radnih sastanaka lokalnih stejkholdera u pridruženim podunavskim gradovima. Prvi prekogranični sastanak stejkholdera iz oblasti turizma, kkulture i urbanog razvoja planiran je Novoj Moldavi u Zapadnoj Rumuniji 30/31. marta 2022. godine. U skladu sa ovim planirano je učešće 10-12 stejkholdera sa područja Golupca i Đerdapa, finansirano od strane projekta. Sastanak obuhvata prezentaciju svih prisutnih stejkholdera i zajednički obilazak uzornih primera u lokalnom turizmu i kulturi.

PRIJAVA

Na poziv se mogu prijaviti sledeći stejkholderi:

  1. Da su sa područja opštine Golubac, pridruženog partnera na projektu, ili ostalih opština koje pripadaju području Đerdapa (Majdanpek i Kladovo).
  2. Da im je delovanje u oblasti turizma, kulture i urbanog razvoja, bez obzira da li je u pitanju javni, privatni ili nevladin sektor.
  3. Da se blagovremeno prijave do krajnjeg roka – subota, 19.03.2022. godine, do kraja dana (do 23.59) po lokalnom vremenu.
  4. Da se prijave popunjavanjem elektronskog upitnika na srpskom jeziku, gde se obavezno moraju ostaviti kontakt podaci (ime i prezime, telefon i e-pošta). Kvalitetno popunjen upitnik utiče na izbor stejkholdera za sastanak. Ulaz u upitnik preko: https://forms.gle/PWwz2PZKxuk3jpEYA.

OBAVEZE STEJKHOLDERA

Izbor stejkholdera će biti napravljen i zvanično dostavljen izabranim licima u ponedeljak 21.03.2022. godine. Svaki izabrani stejkholder je u obavezi da obezbedi podatke za zajedničku prezentaciju srpske strane (PowerPoint format). Ovo obuhvata obavezno:

  1. Pun naziv organizacije u kojoj radi/deluje, eventualno grb, i kontakt-podaci predstavnika (ime i prezime, telefon i e-pošta);
  2. Materijal za prezentaciju: tekst i fotografije o aktivnostima, proizvodima, uslugama, drugi podaci (šeme, grafikoni), ciljevima, idejama i sl. Dati materijal neće biti velikog obima, a o detaljnije posle izbora stejkholdera.
  3. Da spremi kratko usmeno izlaganje na srpskom jeziku koje će pratiti datu prezentaciju.

DANUrB+ tim Arhitektonskog fakulteta u Beogradu
Beograd, 15.03.2022. godine