УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

DANUrB+ пројекат: Позив стејкхолдерима за учешће из Голупца и Ђердапа на међународном састанку

DANUrB-Logo

У оквиру DANUrB+ пројекта планиран је низ радних састанака локалних стејкхолдера у придруженим подунавским градовима. Први прекогранични састанак стејкхолдера из области туризма, ккултуре и урбаног развоја планиран је Новој Молдави у Западној Румунији 30/31. марта 2022. године. У складу са овим планирано је учешће 10-12 стејкхолдера са подручја Голупца и Ђердапа, финансирано од стране пројекта. Састанак обухвата презентацију свих присутних стејкхолдера и заједнички обилазак узорних примера у локалном туризму и култури.

ПРИЈАВА

На позив се могу пријавити следећи стејкхолдери:

  1. Да су са подручја општине Голубац, придруженог партнера на пројекту, или осталих општина које припадају подручју Ђердапа (Мајданпек и Кладово).
  2. Да им је деловање у области туризма, културе и урбаног развоја, без обзира да ли је у питању јавни, приватни или невладин сектор.
  3. Да се благовремено пријаве до крајњег рока – субота, 19.03.2022. године, до краја дана (до 23.59) по локалном времену.
  4. Да се пријаве попуњавањем електронског упитника на српском језику, где се обавезно морају оставити контакт подаци (име и презиме, телефон и е-пошта). Квалитетно попуњен упитник утиче на избор стејкхолдера за састанак. Улаз у упитник преко: https://forms.gle/PWwz2PZKxuk3jpEYA.

ОБАВЕЗЕ СТЕЈКХОЛДЕРА

Избор стејкхолдера ће бити направљен и званично достављен изабраним лицима у понедељак 21.03.2022. године. Сваки изабрани стејкхолдер је у обавези да обезбеди податке за заједничку презентацију српске стране (PowerPoint формат). Ово обухвата обавезно:

  1. Пун назив организације у којој ради/делује, евентуално грб, и контакт-подаци представника (име и презиме, телефон и е-пошта);
  2. Материјал за презентацију: текст и фотографије о активностима, производима, услугама, други подаци (шеме, графикони), циљевима, идејама и сл. Дати материјал неће бити великог обима, а о детаљније после избора стејкхолдера.
  3. Да спреми кратко усмено излагање на српском језику које ће пратити дату презентацију.

DANUrB+ тим Архитектонског факултета у Београду
Београд, 15.03.2022. године