UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

KOHLER x Young Bird Plan|KOHLER BOLD Nagrade za nove zvezde dizajna POZIV ZA PRIJAVE!!!

upload_44c11ba2531cbdf9864bee2d6f75b791

Otvoren je poziv za treću po redu WCM  2022 Corporate-tailored Award — KOHLER BOLD Design Rising Star nagradu!
Ova nagrada koju je formulisao globalni brend klasičnih kuhinja i kupatila, Kohler and Young Bird Plan, ima za cilj da stimuliše inovativni duh mladih – da budu smeli i probiju se. Podstiče studente i dizajnere, koji se bave arhitekturom, enterijerom i dizajnom proizvoda, da se fokusiraju na iskustvo stanovanja usredsređeno na čoveka i istraže kako da poboljšaju kvalitet života u rezidencijama. Kako steći uvid i protumačiti duboke potrebe zasnovane na ljudskoj prirodi? Kako predložiti inovativan, napredan i pametan dizajn? Kako stvoriti prostor usredsređen na čoveka koji je udobniji, zdraviji, personalizovaniji, funkcionalniji i pametniji? Kako pružiti životno iskustvo, sa vitalnošću i toplinom?

Učesnici:
Konkurs je besplatan i otvoren za sve globalne učesnike svih polja vezanih za arhitekturu, enterijer i dizajn proizvoda, uključujući studente, studente postdiplomce i doktore, kao i dizajnere koji će diplomirati u roku od 5 kalendarskih godina (2018-2022). Radovi mogu da obuhvataju, ali ne ograničavaju se na kurseve i završene diplomske radove.

NAGRADE:
Najbolja 3 (3 grupe): Svaka grupa dobija Kohler Design Travel Fund RMB 10,000 jena za korišćenje za Kohler Selected Dunhuang Art Tour.
Top 10 (7 grupa): Svaka grupa dobija 1.200 jena Kohler Moxie Showerhead.
Top 30 (20 grupa): Svaka grupa dobija Kohler Gu Ailing Eileen Mystery Box Set.

Više informacija pronađite OVDE.