UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Outlook-11ni25ij

Onlajn studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete održaće se u sredu 17. februara 2021. od 10:00 do 18:00 časova na platformi www.studentskisajam.rs. Ovaj sajam je plod saradnje sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, mobilnošću i prijemom inostranih studenata i održava se u okviru tradicionalne manifestacije Tournée des Balkans koja je počela u Sofiji novembra 2020. a završava se u Beogradu.

 

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta i prestižnih škola poput Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Liona, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Univerziteta Lion 1, Univerziteta Tuluz 2, Univerziteta u Ruanu, Bordou, Monpeljeu, Poatjeu, filmske škole EICAR, mreže državnih biznis škola IAE, Instituta Vatel Pol Bokiz za hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomiju, Institut Mines Télécom za rudarstvo i telekomunikacije, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy i brojne druge škole kao i predstavnike Fondacije Tempus Erazmus + i rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu.

 

Studenti i srednjoškolci kao i njihovi roditelji moći će da prisustvuju webinarima i neposredno stupaju u kontakt sa predstavnicima francuskih visokškolskih ustanova.

 

Iskoristite ovaj nezaobilazan događaj kako biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2021-2022. godinu. #RendezVousEnFrance ️

 

Besplatna registracija

unnamed ww