UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

agendaKDBK2023

Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 15. do 21. decembra 2023. godine.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Jubilarni dvadeseti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine, prezentacione veštine, kritičko mišljenje, emocionalna inteligencija, rešavanje konflikata i asertivnost.

Očekuje vas ukupno 5 trening dana ili 28 sati lekcija, vežbi, korisnih informacija i saveta, primera iz poslovnog sveta u sigurnom i podsticajnom okruženju uz zabavno druženje sa kolegama sa različitih fakulteta.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 12. decembra do ponoći. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna. Pohađanje programa za odabrane polaznike je besplatno.

Predavači dvadesetog ciklusa su uspešni ljudi besprekornih biografija sa dugogodišnjim iskustvom u držanju treninga zaposlenima uvek spremni da pomognu studentima Univerziteta u Beogradu da spremnije zakorače u svet rada.

Pogledajte agendu, saznajte više o predavačima i prijavite se na sajtu Centra: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-dec2023

0