UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

ZK-1080x1080-7.12.23.slika

U svetu u kome je sve više mogućnosti za ostvarivanje uspešne karijere važno je ne izgubiti se u moru izbora i zaboraviti na sebe i svoje potrebe.

Kada imamo zdravu ambiciju realno postavljamo ciljeve, osećamo da smo u skladu sa sobom, odvajamo dovoljno vremena za rad i odmor, osećamo zadovoljstvo. Ali kada ambicije postaju nezdrave? Gde je ta granica i kako da je odredimo?
Na novoj Zum kafici u gostima nam je Bojana Todorović, psiholog i psohoterapeut. Pričaćemo o značaju celoživotnog učenja, o ličnom razvoju na različitim poljima, ličnim potrebama koje se menjaju tokom života kao i o ograničenjima koje sami sebi namećemo pri izboru karijernog puta.
Studenti će moći da čuju iskustvo o tome kako se različiti karijerni putevi mogu ukrstiti i razići. Pričaćemo o značaju otvorenog i fleksibilnog odnosa prema svojim ciljevima i kako da nas ambicija ne uvede u ponašanja koja nas udaljavaju od samih sebe – izgaranje, nezadovoljstvo, demotivisanost, beznađe i sl.
Prijavite se i postavite pitanja Bojani putem linka
https://forms.office.com/e/j1hH4EBwDz

Bojana Todorović je svoju karijeru započela u istraživačkom radu. Putevi joj se nakon samog početka granaju u više pravaca : doktor geštalt psihoterapije, učitelj i trener u Geštalt studiju Beograd i Holandskom geštalt institutu, konsultant za razvoj zaposlenih u korporacijama, majka troje dece i bubnjar ženskog rok benda.

“Zum kafica – 45 minuta sa…” predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja. Druženje organizujemo putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi naši studenti bili što motivisaniji da uzmu aktivnog učešća u diskusiji.

0