UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

icup-logo-2020

Poštovane kolege,

Treća Međunarodna naučna konferencija o Urbanističkom planiranju –ICUP2020 biće održana od 12-13. novembra 2020. godine u Nišu u organizaciji Građevinsko-arhitektonskog fakulteta iz Niša i Urban Planning Cluster-a. Ovim putem pozivamo vaše profesore, asistente i studente da učestvuju na naučnoj konferenciji. Glavna tema ovogodišnje konferencije je U SUSRET OTPORNIM GRADOVIMA: OBLIKOVANJE URBANOG PEJZAŽA PROMOVISANJEM KULTURNOG NASLEĐA, PRIRODE, TEHNOLOGIJA I SOCIJALNE JEDNAKOSTI. Biće nam zadovoljstvo da ugostimo vaše istraživače na konferenciji. Molimo vas da ovaj poziv prosledite i vašim kolegama. Zvanični sajt konferencije je: http://upcluster.org/conference/icup-2020/

Cilj konferencije je da okupi i poveže stručnjake, istraživače i studente iz svih oblasti urbanističkog planiranja.  Zvanični jezik konferencije je engleski. Svi pristigli radovi proći će kroz proces dvostruke anonimne recenzije. Naučni radovi preporučeni od strane recenzenata i prihvaćeni od strane Naučnog odbora biće publikovani u Zborniku radova sa jedinstvenim ISBN brojem.

 

Važni datumi

  • 20. jun 2020.                    –  Rok za slanje apstrakata
  • 30. jun 2020.                    –   Obaveštenje o prihvatanju apstrakata
  • 15. septembar 2020.         –   Rok za slanje radova
  • 10. oktobar 2020.             –   Rok za slanje komentara recenzenata
  • 25. oktobar 2020.             –   Rok za slanje korigovanih radova

 

Dodatne informacije su dostupne na zvaničnom sajtu konferencije: http://upcluster.org/conference/icup-2020/. Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju. Očekujemo vas u Nišu!

 

Srdačan pozdrav,

Organizacioni odbor ICUP2020