УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Трећа Међународна научна конференција о Урбанистичком планирању – ICUP2020

icup-logo-2020

Поштоване колеге,

Трећа Међународна научна конференција о Урбанистичком планирању –ICUP2020 биће одржана од 12-13. новембра 2020. године у Нишу у организацији Грађевинско-архитектонског факултета из Ниша и Urban Planning Cluster-a. Овим путем позивамо ваше професоре, асистенте и студенте да учествују на научној конференцији. Главна тема овогодишње конференције је У СУСРЕТ ОТПОРНИМ ГРАДОВИМА: ОБЛИКОВАЊЕ УРБАНОГ ПЕЈЗАЖА ПРОМОВИСАЊЕМ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА, ПРИРОДЕ, ТЕХНОЛОГИЈА И СОЦИЈАЛНЕ ЈЕДНАКОСТИ. Биће нам задовољство да угостимо ваше истраживаче на конференцији. Молимо вас да овај позив проследите и вашим колегама. Званични сајт конференције је: http://upcluster.org/conference/icup-2020/

Циљ конференције је да окупи и повеже стручњаке, истраживаче и студенте из свих области урбанистичког планирања.  Званични језик конференције је енглески. Сви пристигли радови проћи ће кроз процес двоструке анонимне рецензије. Научни радови препоручени од стране рецензената и прихваћени од стране Научног одбора биће публиковани у Зборнику радова са јединственим ИСБН бројем.

 

Важни датуми

  • 20. јун 2020.                    –  Рок за слање апстраката
  • 30. јун 2020.                    –   Обавештење о прихватању апстраката
  • 15. септембар 2020.         –   Рок за слање радова
  • 10. октобар 2020.             –   Рок за слање коментара рецензената
  • 25. октобар 2020.             –   Рок за слање коригованих радова

 

Додатне информације су доступне на званичном сајту конференције: http://upcluster.org/conference/icup-2020/. За сва додатна питања стојим вам на располагању. Очекујемо вас у Нишу!

 

Срдачан поздрав,

Организациони одбор ICUP2020