UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Izbor nastavnika i saradnika

21/02/2018

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet,
Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II,

obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavljaju na uvid javnosti.

Komisija predlaže da se dr Dragana Vasiljević Tomić, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalaze se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.

Referat Komisije za izbor u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za arhitekturu: dr Dragana Vasiljević Tomić, dipl.inž.arh. Sažetak Komisije za izbor u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za arhitekturu: dr Dragana Vasiljević Tomić, dipl.inž.arh.

Izložba stručno-umetničkih ostvarenja dr Dragane Vasiljević Tomić, dipl.inž.arh, biće otvorena u četvrtak, 22. februara 2018. godine, u 18.00 časova, u prostorijama Arhitektonskog fakulteta, sala 200 (II sprat) i trajaće do 01. marta 2018. godine.