UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Procedura upisa u prvu godinu studija 2017/18 Arhitektonskog fakulteta: DRUGI DAN UPISA

Prijemni_AF_2017_01_thumb

Dinamika upisa na Arhitektonski fakultet 2017.

UTORAK, 11. JUL 2017. GODINE

U 10 sati, u amfiteatru Arhitektonskog fakulteta, prozivanje za kandidate koji su stekli pravo na upis, do popune budžetskih mesta na oba studijska programa. Prozivanje počinje od najbolje plasiranog NEUPISANOG kandidata pa do kandidata koji su se rangirali zaključno sa rangom 203 (200 kandidata prema upisnoj kvoti + jedan kandidat sa afirmativne liste + dva kandidata strana državljanina). Ukoliko se ni tada ne popuni kvota za budžetske studente, prozivanje će se nastaviti u 14 sati do popune kvote za budžetske studente, redom prema Konačnoj rang listi.

U 14 sati, u amfiteatru Arhitektonskog fakulteta, prozivanje za kandidate koji su stekli pravo na upis, do popune kvote od 24 studenta za samofinansirajuće studente na Integrisanim akademskim studijama. Ukoliko se upis za ove kandidate ne završi do 18 sati, procedura se nastavlja u sredu, 12. jula 2017. godine.

SREDA, 12. JUL 2017. GODINE

U 10 sati, u amfiteatru Arhitektonskog fakulteta, prozivanje za kandidate koji su stekli pravo na upis, do popune kvote za samofinansirajuće studente na studijski program Osnovnih akademskih studija. Prozivanje počinje od najbolje plasiranog NEUPISANOG kandidata pa do kandidata koji su se rangirali zaključno sa rangom 304

ČETVRTAK, 13. JUL 2017. GODINE

Kandidati koji su stekli pravo na upis, a ne upišu se 10, 11, i 12. jula, gube to pravo i Fakultet će na njihovo mesto upisati kandidate prema redosledu na Konačnoj rang listi. U 10 sati, ispred sobe 217 Arhitektonskog fakulteta, prozivanje za kandidate prema redosledu na konačnoj rang listi, počevši od ranga 305, a do popunjavanja kvote za upis na oba studijska programa. Kandidati koji nisu prisutni na prozivci će biti preskočeni i biće upisan prvi sledeći kandidat koji je prisutan.