UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Gostujuće predavanje Milorada Miladinovića, podpredsednika Inženjerske komore Srbije

Predavanje

U sredu, 25.12.2013. godine od 16:00 do 18:00 časova, Milorad Miladinović, dipl.inž.arh., podpredsednik Inženjerske komore Srbije, održaće predavanje u svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta na temu:

Pristup izradi Plana generalne regulacije „Maglič“

sa posebnim osvrtom na primenu propisa, implementaciju planova, ulogu Inženjerske komore i druga relevantna pitanja od interesa za urbanističko planiranje i urbanu regulativu

Pozivamo studente i nastavnike da prisustvuju i aktivno se uključe u diskusiju sa kolegom Miladonovićem.

Arhitektonski-fakultet-Beograd_optim

Mesto i vreme

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet
Svečana sala
Bulevar kralja Aleksandra 73/II

Sreda, 25. decembar 2013. godine
početak: 16:00 časova

Biografija predavača

Milorad Mirko Miladinović, d.i.a. rođen je 1954. godine, a osnovno i srednje obrazovanje je stekao u Kraljevu i Hemet High School CA., SAD. Studirao je Arhitektonsko-urbanistički fakultet u Sarajevu i Arhitektonski fakultet u Beogradu, a diplomirao 1981. godine na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Kao arhitekta radio je u SO Kraljevo (Odeljenje za urbanizam i građevinarstvo 1982-1993) i Direkciji za planiranje i izgradnju Kraljevo (od 1993), gde i danas radi. Od 2003. godine, odnosno od osnivanja, član je Inženjerske komore Srbije kao nosilac „nulte“ licence iz oblasti urbanizma, a sada je potpredsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije. Pored toga, bio je u više navrata član Komisije za planove u Kruševcu, Novom Pazaru, Čajetini a sada u Leskovcu. Učesnik je i predavač na skupovima Forum-Urbanum u Ivanjici i u programima GIZ nemačke vlade u okviru projekata PDR Industrijska zona – Sportski aerodrom u Kraljevu i PDR stambenog naselja Resava u Despotovcu. Dobitnik je sa timom saradnika II nagrade u kategoriji GUP-a na Urbanističkom salonu u Nišu 2013. godine.

5