УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Гостујуће предавање Милорада Миладиновића, подпредседника Инжењерске коморе Србије

Предавање

У среду, 25.12.2013. године од 16:00 до 18:00 часова, Милорад Миладиновић, дипл.инж.арх., подпредседник Инжењерске коморе Србије, одржаће предавање у свечаној сали Архитектонског факултета на тему:

Приступ изради Плана генералне регулације „Маглич“

са посебним освртом на примену прописа, имплементацију планова, улогу Инжењерске коморе и друга релевантна питања од интереса за урбанистичко планирање и урбану регулативу

Позивамо студенте и наставнике да присуствују и активно се укључе у дискусију са колегом Миладоновићем.

Arhitektonski-fakultet-Beograd_optim

Место и време

Универзитет у Београду – Архитектонски факултет
Свечана сала
Булевар краља Александра 73/II

Среда, 25. децембар 2013. године
почетак: 16:00 часова

Биографија предавача

Милорад Мирко Миладиновић, д.и.а. рођен је 1954. године, а основно и средње образовање је стекао у Краљеву и Hemet High School CA., САД. Студирао је Архитектонско-урбанистички факултет у Сарајеву и Архитектонски факултет у Београду, а дипломирао 1981. године на Архитектонском факултету у Београду. Као архитекта радио је у СО Краљево (Одељење за урбанизам и грађевинарство 1982-1993) и Дирекцији за планирање и изградњу Краљево (од 1993), где и данас ради. Од 2003. године, односно од оснивања, члан је Инжењерске коморе Србије као носилац „нулте“ лиценце из области урбанизма, а сада је потпредседник Скупштине Инжењерске коморе Србије. Поред тога, био је у више наврата члан Комисије за планове у Крушевцу, Новом Пазару, Чајетини а сада у Лесковцу. Учесник је и предавач на скуповима Форум-Урбанум у Ивањици и у програмима GIZ немачке владе у оквиру пројеката ПДР Индустријска зона – Спортски аеродром у Краљеву и ПДР стамбеног насеља Ресава у Деспотовцу. Добитник је са тимом сарадника II награде у категорији ГУП-а на Урбанистичком салону у Нишу 2013. године.