UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

fejs

Akademija umetnosti Novi Sad organizuje Četvrto takmičenje mladih iz engleskog jezika Pojas i put & Čajna dejli (China Daily) međunarodno takmičenje iz engleskog jezika 21st Century Cup

KATEGORIJA:

NACIONALNO TAKMIČENJE IZ ENGLESKOG JEZIKA – OTVOREN POZIV 21st Century Cup je takmičenje iz engleskog jezika namenjeno ljubiteljima javnog nastupa širom sveta koje je 1996. godine inicirala Čajna dejli. Takmičenje mladih iz engleskog jezika Pojas i put inicirano je 2019. godine.

KAKO SE PRIJAVITI

Četvrto takmičenje iz engleskog jezika Pojas i put i Čajna dejli međunarodno takmičenje iz engleskog jezika 21st Century Cup otvoreni su za prijavu đaka i studenata srpskog državljanstva (srednje škole, fakulteti i akademije) starosti od 16 do 27 godina Podnosioci prijave treba da pripreme:

1. Govor na temu As the time goes by, all things are revealed (usmeno izlaganje bez čitanja)
2. Trajanje govora: maksimalno 4 minuta
3. Video snimak govora 4. Pisani tekst govora (500 reči)
5. Prijavni formular Video snimak + pisani tekst govora + popunjen prijavni formular poslati na: https://akademija.uns.ac.rs/21st-century-cup-application/

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVE

06. jun 2022. – Polufinale i finale takmičenja će se održati u avgustu 2022. godine u Kini ukoliko to uslovi pandemije dozvole. Tačan datum će biti naknadno objavljen.

0