УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Vizual

Такмичење у управљању пројектима Project Management Championship намењено је свим студентима који су заинтересовани за област пројектног менаџмента и који желе да унапреде своје знање и вештине на локалном и глобалном нивоу.

 

Пројекат је инициран од стране IPMA Young Crew-a, огранка Међународне асоцијације за управљање пројектима (ИПМА). Код нас га спроводи IPMA Young Crew Србија, као део Удружења за управљање пројектима, са мисијом развијања и промоције пројектног менаџмента као професије.

 

Project Management Championship  је такмичење намењено студентима који проучавају управљање пројектима и чине га 2 фазе:

 

Национално такмичење које се састоји из квалификационе рунде и националног финала. Квалификациона рунда ће се одржати 27. фебруара онлине и тимови ће решавати 100 питања за 100 минута. Могуће је користити литературу и интернет. Шест тимова који остваре најбоље резултате се даље пласирају у Национално финале које ће се одржати 14. марта 2021. године.

 

Победнички тим ће добити јединствену прилику да представља нашу државу на Интернационалном такмичењу, које је друга фаза пројекта и ове године се одржава у Србији!

 

Могу се пријавити већ оформљени тимови од по 3 или 4 члана.

Такође ће бити омогућене индивидуалне и пријаве у пару и у том случају тим формирају организатори.

 

Регистрациони процес траје од 20. јануара до 20. фебруара. Пријаве се налазе на

http://bit.ly/pmc2021

 

За додатне информације посетите наше друштвене мреже.