UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Vizual

Takmičenje u upravljanju projektima Project Management Championship namenjeno je svim studentima koji su zainteresovani za oblast projektnog menadžmenta i koji žele da unaprede svoje znanje i veštine na lokalnom i globalnom nivou.

 

Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew-a, ogranka Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (IPMA). Kod nas ga sprovodi IPMA Young Crew Srbija, kao deo Udruženja za upravljanje projektima, sa misijom razvijanja i promocije projektnog menadžmenta kao profesije.

 

Project Management Championship  je takmičenje namenjeno studentima koji proučavaju upravljanje projektima i čine ga 2 faze:

 

Nacionalno takmičenje koje se sastoji iz kvalifikacione runde i nacionalnog finala. Kvalifikaciona runda će se održati 27. februara online i timovi će rešavati 100 pitanja za 100 minuta. Moguće je koristiti literaturu i internet. Šest timova koji ostvare najbolje rezultate se dalje plasiraju u Nacionalno finale koje će se održati 14. marta 2021. godine.

 

Pobednički tim će dobiti jedinstvenu priliku da predstavlja našu državu na Internacionalnom takmičenju, koje je druga faza projekta i ove godine se održava u Srbiji!

 

Mogu se prijaviti već oformljeni timovi od po 3 ili 4 člana.

Takođe će biti omogućene individualne i prijave u paru i u tom slučaju tim formiraju organizatori.

 

Registracioni proces traje od 20. januara do 20. februara. Prijave se nalaze na

http://bit.ly/pmc2021

 

Za dodatne informacije posetite naše društvene mreže.