UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2018_CZRK_Karijerno-caskanje

Umrežavanje studenata sa profesionalcima iz oblasti inovacija

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Karijerno ćaskanje“ studenata i zaposlenih u kompanijama članica Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Biće to sjajna prilika da studenti zavire u prostorije NTP-a, da se informišu i čuju savete od zaposlenih u kompaniji, da razjasne neke nedoumice, da saznaju kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Inspirativni sagovornici pomoći će im i savetima kako da ideje pretoče u inovacije i uputiće ih u specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti.

Sa studentima će pričati okupljeni predstavnici tehnološko-razvojnih i startap kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd kao i zaposleni u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

„Karijerno ćaskanje“ će se održati u petak, 13. jula 2018. godine sa početkom u 18 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54).

Pozivamo studente da iskoristite ovu priliku da se umreže, povežu sa različitim kompanijama i saznaju kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobiju savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

Prijave su otvorene do srede, 11. jula 2018. godine u ponoć na linku: http://skr.rs/JNs. Broj mesta je ograničen.

Na istoimenom događaju koji je organizovan u decembru 2017.godine učestvovali su predstavnici tehnološko-razvojnih i startap kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd: Logik Bgrd, Alkemy Play doo, Novel IC, Gimatic Balkan, Complus Visual Communication doo, MDPI doo i Teodesk, koji su tokom događaja studentima pružali informacije i savete o tome kako funkcionišu timovi u njihovim kompanijama, kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Realizovani događaj je u velikoj meri ispunio, pa čak i prevazišao očekivanja studenata i predstavnika kompanija i u slučaju jednog broja učesnika značajno doprineo uspostavljanju saradnje koja i dalje traje.

Ovaj put „Karijerno ćaskanje“ biće realizovano u sklopu završnice prvog Letnjeg studentskog startap kampa, koji će se održati u periodu od 10. do 13. jula 2018. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Detaljnije informacije o programu Letnjeg studentskog startap kampa pogledajte ovde.

Centar-za-razvoj-karijere_header