UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

UNDP_Serbia_Intership_2018

Izvor: Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji,

Neka tvoja karijera započne stažiranjem u Programu UN za razvoj!

Ukoliko želiš da radiš na projektima koji će pomoći lokalnim zajednicama u Srbiji da se brže razvijaju i budu otpornije na razne krize, ukoliko studiraš ili imaš diplomu iz oblasti arhitekture, inženjerstva, prava, ekonomije, organizacionih ili političkih nauka, projektnog menadžmenta, ukoliko si ti najorganizovanija osoba u društvu i voliš da učiš, imamo praksu za tebe.

Prijavi se popunjavanjem obrasca na linku ispod. Širi dalje!
Znanje renderinga i 3D vizuelizacije je prednost.

bit.ly/2J9J1WT
#praksa #posao #student


UNDP_Serbia_logo

UNDP u Srbiji

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) deluje u 170 država i teritorija, pomažući da se iskoreni siromaštvo, smanje nejednakosti i isključivanje pojedinih grupa iz društva. Pomažemo državama da razviju adekvatne politike, veštine vođstva, prošire mogućnosti za partnerstva, institucionalne kapacitete i izgradi osnaži sredinu, što će pomoći da rezultati postignuti u razvoju budu održivi.

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) pruža razvojnu pomoć Srbiji sa osnovnim ciljem da unapredi živote ljudi u Srbiji, prvenstveno najsiromašnijih i najugroženijih, i obezbedi budućnost u kojoj će svako uživati jednakost, dostojanstvo i mogućnosti.

Mi delujemo u partnerstvu sa Vladom Srbije, partnerima za razvoj, drugim UN agencijama, civilnim društvom i lokalnim zajednicama kako bismo razvili adekvatna rešenja za globalne i nacionalne izazove prilagođena potrebama lokalnih zajednica. To činimo kroz niz aktivnosti koje spajaju ekspertizu koju daje UNDP i komparativnu prednost u oblastima 1) održivog razvoja i društvenog uključivanja marginalizovanih grupa; 2) dobre uprave; 3) osnaživanja žena; 4) energetike, zaštite životne sredine i borbe protiv klimatskih promena.

Ciljevi UNDP u Srbiji su deo šire agende – 17 globalnih Ciljeva održivog razvoja koji su usvojeni 2015. sa misijom da do 2030. pređemo poslednji kilometar do iskorenjivanja gladi, postizanja pune ravnopravnosti polova, poboljšanja zdravstvenih službi i školovanja svakog deteta.