UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Noc-arhitekture-2017-main

World_Day_Od_Architecture_2017

Povodom obeležavanja Svetskog dana arhitekture 2017 (World Architecture Day 2017 – “Climate Change Action!”) Centralnoevropska kulturna platforma Vas poziva na:

NOĆ ARHITEKTURE 2017

Utorak, 03. oktobar 2017. godine od 16.00 – 22.00 časova

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet
Bulevar Kralja Aleksandra 73/II sprat, Beograd

Države učesnice:
Austrija, Češka Republika, Mađarska, Poljska, Srbija, Slovačka

Svečano otvaranje:
u 16.00 časova, uz prisutvo NJ.E. Dagmar Repčekove, ambasadorke Slovačke Republike u Beogradu

Mesto:
Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet

Velika nam je čast da vas u ime NJ.E. Dagmar Repčekove, ambasadorke Slovačke Republike u Beogradu, pozovemo na prvu Noć arhitekture u Beogradu koju organizuju Ambasada Slovačke Republike u Srbiji i Arhitektonski fakultet u Beogradu.

Svoje izložbe će tokom ove manifestacije predstaviti pet država iz Centralne Evrope takozvane Srednjoevropske kulturne platforme (Slovačka, Češka Republika, Austrija, Mađarska i Poljska) i Srbija, a svečano otvaranje je zakazano za utorak, 03. oktobra 2017. godine u 16.00 časova na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Tokom Noći arhitekture imaćete jedinstvenu priliku da vidite kreativne arhitektonske makete zanimljivih građevina i drugih objekata, ali i da pogledate različite filmove po izboru zemalja učesnica sa ciljem da se približe pojedini arhitektonski stilovi i periodi, a takođe su planirana i interesantna predavanja uvaženih profesora arhitekture.

Provedite sa nama prijatno popodne, veče ili noć (izložba će biti otvorena do 22.00h) i otkrijte lepote arhitekture Centralne Evrope!

Ambasada-Slovacke-u-Beogradu_logo

No photos
Pripreme za događaj: Noć arhitekture na Arhitektonskom fakultetu 2017 – postavljanje maketa | Foto: M.Bulatović