УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Noc-arhitekture-2017-main

World_Day_Od_Architecture_2017

Поводом обележавања Светског дана архитектуре 2017 (World Architecture Day 2017 – “Climate Change Action!”) Централноевропска културна платформа Вас позива на:

НОЋ АРХИТЕКТУРЕ 2017

Уторак, 03. октобар 2017. године од 16.00 – 22.00 часова

Универзитет у Београду – Архитектонски факултет
Булевар Краља Александра 73/II спрат, Београд

Државе учеснице:
Аустрија, Чешка Република, Мађарска, Пољска, Србија, Словачка

Свечано отварање:
у 16.00 часова, уз присутво Њ.Е. Дагмар Репчекове, амбасадорке Словачке Републике у Београду

Место:
Универзитет у Београду – Архитектонски факултет

Велика нам је част да вас у име Њ.Е. Дагмар Репчекове, амбасадорке Словачке Републике у Београду, позовемо на прву Ноћ архитектуре у Београду коју организују Амбасада Словачке Републике у Србији и Архитектонски факултет у Београду.

Своје изложбе ће током ове манифестације представити пет држава из Централне Европе такозване Средњоевропске културне платформе (Словачка, Чешка Република, Аустрија, Мађарска и Пољска) и Србија, а свечано отварање је заказано за уторак, 03. октобра 2017. године у 16.00 часова на Архитектонском факултету у Београду.

Током Ноћи архитектуре имаћете јединствену прилику да видите креативне архитектонске макете занимљивих грађевина и других објеката, али и да погледате различите филмове по избору земаља учесница са циљем да се приближе поједини архитектонски стилови и периоди, а такође су планирана и интересантна предавања уважених професора архитектуре.

Проведите са нама пријатно поподне, вече или ноћ (изложба ће бити отворена до 22.00h) и откријте лепоте архитектуре Централне Европе!

Ambasada-Slovacke-u-Beogradu_logo

Припреме за догађај: Ноћ архитектуре на Архитектонском факултету 2017 – постављање макета | Фото: М.Булатовић