UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2017_Aalto-Summer-School-on-Transportation

Aalto_EN_Logo_crop_opt

Letnja škola o transportu Alto Univerziteta za 2017. godinu (2017 Aalto University Summer School on Transportation) biće održana od 21. do 25. avgusta 2017. godine u slavnom kampusu Alto Univerziteta u mestu Otaniemi, Espo, Finska. Tema ovogodišnje letnje škole je Integrativno promišljanje budućnosti mobilnosti.

Letnja škola je jednonedeljni događaj koji uključuje predavanja, radionice i obilazak lokacija, sa fokusom na razne aspekte transporta, politike i planiranja upotrebe zemljišta uključujući i tehnološke trendove i nove metodologije.

Pored predstavnika Alto Univerziteta (Aalto University) predavači će biti sa Tehničkog Univerziteta u Delftu (TU Delft), Univerziteta u Njukaslu (Newcastle University), Tehničkog Univerziteta u Istanbulu (Istanbul Technical University) itd. Za celu lista učesnika pogledati link ispod.

Letnja škola je namenjena za profesionalce iz oblasti transporta, saobraćajne inženjere, prostorne planere, arhitekte, predstavnike civilnog sektora, predstavnike transportnih agencija itd. Takođe je namenjena i za studente iz ovih oblasti na nivou master ili studenata doktorskih studija.


Povezani  tekstovi:
Tribina: Susret sa finskim arhitektima – Parviainen Arkkitehdit Oy Ltd
Konkurs: Letnja škola u okviru programa Erasmus+ koju organizuje Radboud univerzitet iz Holandije
Konkurs za poziciju doktoranta na Univerzitetu Aalto u Helsinkiju
Izložba savremenog nordijskog stakla: Dodir stakla


Kotizacija
Kotizacija koja uključuje materijale za kurs i obroke je 700 EUR.
Posle 15. juna 2017. godine kotizacija će biti 900 EUR.

Studentske stipendije
Ograničen broj stipendija za kotizacije je dostupan za studente master i doktorskih studija upisanih na univerzitet u vreme podnošenja zahteva. Stipendija ne pokriva smeštaj i putne troškove.

Sve informacije o letnjoj školi: Aalto University Summer School on Transportation 2017