UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Konkurs: Program Ujedinjenih Nacija za razvoj u Srbiji i UN Volonterski program – UN Volunteer

2017_UNDP-DRR-konkurs

Konkurs za MA/PhD studente i mlade stručnjake za letnje treninge u oblasti smanjenja rizika od elementarnih nepogoda i drugih nesreća i panel za UN Volunteer pozicije u nacionalnim i lokalnim institucijama koje se bave smanjenjem rizika od elementarnih nepogoda u 2018. godini:

Program Ujedinjenih Nacija za razvoj u Srbiji i UN Volonterski program oglašavaju poziv za zainteresovane MA/PhD studente i mlade stručnjake za prijavljivanje za letnje treninge u oblasti smanjenja rizika od elementarnih nepogoda i drugih nesreća, kako bi postali deo panela za UN Volunteer pozicije u nacionalnim i lokalnim institucijama koje se bave smanjenjem rizika od elementarnih nepogoda u 2018. godini.

Uspešni kandidati će imati pristup specijalizovanim znanjima i treninzima, dragocenim za buduće praktikante u oblasti smanjenja rizika od elementarnih nepogoda, i mogućnost za rad tokom 2018. godine uz odgovarajući procenat VLA (Volunteer Living Allowance) – vrlo konkurentan na tržištu rada u Srbiji, ali i upoznavanju sa sistemom rada UNDP i UNV programa, info sesijama o različitim pozivima za projekte i podršku za samo-organizovanje, proaktivno delovanje i pripremu novih predloga projekata.

Poziv je otvoren do 03. maja 2017. godine.

Info sesija će biti održana u sredu, 26. aprila 2017. godine – više informacija o ovome možete saznati putem e-mail adrese ana.mitic.radulovic@undp.org.

Više o ovom konkursu pročitajte na sledećem linku.

0