UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
 • en
 • sr
 • OASA-24030 i IASA-24030 – Istorija umetnosti: uvid u radove

  By Arhitektonski fakultet_Urednik on 25/08/2016
  Obaveštavaju se studenti II godine Osnovnih i Integrisanih akademskih studija da će se uvid u radove iz predmeta Istorije umetnosti održati u petak, 26. avgusta 2016. godine u kabinetu 231 sa početkom u 17.00h.
 • Kursevi 7.3. – Istorija umetnosti 1 i 7.4. – Istorija umetnosti 2: uvid u radove

  By Arhitektonski fakultet_Urednik on 25/08/2016
  Obaveštavaju se studenti III godine Osnovnih akademskih studija (stari nastavni plan) da će se uvid u radove iz predmeta Istorija umetnosti 1 i Istorija umetnosti 2 održati u petak, 26. avgusta 2016. godine u kabinetu 231 sa početkom u 17.00h.
 • Izbor: Mladen Pešić, mast.inž.arh. i Filip Petrović, mast.inž.arh

  By Arhitektonski fakultet_Urednik on 25/08/2016
  Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor dva saradnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno planiranje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Mladen Pešić, mast.inž.arh. i Filip Petrović, mast.inž.arh izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za urbanizam za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupna je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor: dr Biserka Mitrović, dipl.inž.arh

  By Arhitektonski fakultet_Urednik on 25/08/2016
  Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Urbanizam i prostorno planiranje, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Biserka Mitrović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za urbanizam, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
 • Izbor: mr Milan Vujović, dipl.inž.arh

  By Arhitektonski fakultet_Urednik on 25/08/2016
  Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu, odnosno umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje i savremena arhitektura, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se mr Milan Vujović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje redovnog profesora, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.