УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • ОАСА-24030 и ИАСА-24030 – Историја уметности: увид у радове

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/08/2016
    Обавештавају се студенти II године Основних и Интегрисаних академских студија да ће се увид у радове из предмета Историје уметности одржати у петак, 26. августа 2016. године у кабинету 231 са почетком у 17.00h.
  • Курсеви 7.3. – Историја уметности 1 и 7.4. – Историја уметности 2: увид у радове

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/08/2016
    Обавештавају се студенти III године Основних академских студија (стари наставни план) да ће се увид у радове из предмета Историја уметности 1 и Историја уметности 2 одржати у петак, 26. августа 2016. године у кабинету 231 са почетком у 17.00h.
  • Избор: Младен Пешић, маст.инж.арх. и Филип Петровић, маст.инж.арх

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/08/2016
    Универзитет у Београду – Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор два сарадника за ужу научну, односно уметничку област: Урбанизам и просторно планирање, ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се Младен Пешић, маст.инж.арх. и Филип Петровић, маст.инж.арх изаберу у звање асистента, на Департману за урбанизам за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступна је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Избор: др Бисерка Митровић, дипл.инж.арх

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/08/2016
    Универзитет у Београду – Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Урбанизам и просторно планирање, ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се др Бисерка Митровић, дипл.инж.арх, изабере у звање ванредног професора, на Департману за урбанизам, за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Избор: мр Милан Вујовић, дипл.инж.арх

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/08/2016
    Универзитет у Београду – Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Архитектонско пројектовање и савремена архитектура, ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се мр Милан Вујовић, дипл.инж.арх, изабере у звање редовног професора, на Департману за архитектуру, за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.