UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

AF_Otvorena_vrata_2016_thumb_01

PRIJAVLJIVANJE JE ZAVRŠENO! (15.06.2016)
Zahvaljujemo vam se na iskazanom velikom interesovanju da prisustvujete događaju: Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta – 17. juna 2016. godine. Sva mesta su popunjena i od danas nismo u mogućnosti da prihvatimo nove prijave. Obaveštenje o rasporedu grupnih poseta u okviru ”otvorenih vrata” biće upućeno svim prijavljenima na dostavljene email adrese. Pratite nas i dalje….

Prijavljivanje je obavezno.
Uputstvo za prijavljivanje: Pošaljite Vaše ime i prezime, kontakt telefon i godište na iro@arh.bg.ac.rs najkasnije do 15. juna 2016. godine! U mogućnosti smo da ugostimo 2 grupe u terminima od 11.30 – 13.00 i od 12.30 – 14.00 časova.

Želite da studirate na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu?

OTVORENA VRATA

Petak, 17. jun 2016. godine od 11.30 – 14.00 časova

Arhitektonski fakultet u Beogradu
Bulevar Kralja Aleksandra 73/II sprat, Beograd

Da li ste znali da Arhitektonski fakultet ove godine proslavlja jubilej 170 godina arhitektonskog obrazovanja u Srbiji?

Da, mi smo jedna od najstarijih akademskih obrazovnih ustanova u okviru Beogradskog univerziteta, samim tim i na Balkanu. Ponosimo se i time što smo već nekoliko godina za redom proglašeni za jednu od 100 najboljih škola za arhitekturu i dizajn u Evropi.

Arhitektonski fakultet je akreditovan i od strane Britanskog Kraljevskog Instituta za Arhitekturu iz Londona – RIBA, tako naše osnovne i master studije arhitekture nose oznaku RIBA Part 1 i RIBA Part 2, čime smo ušli u krug prestižnih fakulteta iz celog sveta koji svoje studijske programe sprovode poštujući britanske standarde.

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016_Maja_Bulatovic_01

Aula Arhitektonskog fakulteta | Foto: M.Bulatović

Posetite nas i upoznajte se sa našim profesorima, zaposlenima i studentima, pogledajte izložbu studentskih projekata i maketa, prođite kroz zgradu fakulteta i saznajte sve o studentskom životu iz prve ruke.

Tokom posete našem fakultetu saznaćete opšte informacije o studijskim programima Arhitektonskog fakulteta, važne informacije o našem prijemnom ispitu i procedurama upisa, sticanju kvalifikacija i mogućnostima studentske mobilnosti tokom studija.

Dva-sata-bez-vrata_01_Photo_Marko_Milovanovic

Dva-sata-bez-vrata_04_Photo_Marko_Milovanovic

Dva-sata-bez-vrata_06_Photo_Marko_Milovanovic

Događaj DVA SATA BEZ VRATA u profesorskim kabinetima Arhitektonskog fakulteta 2014 | Foto: M.Milovanović

Proći ćete kroz sale u kojima se održavaju ispiti i na licu mesta moći da razgovarate sa studentima i profesorima našeg fakulteta.

Poseta uključuje i obilazak fakultetskog amfiteatra, biblioteke, učionica i studija. Zgrada u kojoj se nalazi Arhitektonski fakulteta je jedno od najlepših zdanja u Beogradu koje odiše posebnim kreativnim duhom.

Dobrodošli!

Ocenjivanje_kritike-Jun_2015_Maja_Bulatovic

Kritike radova – junski rok 2015 | Foto: M.Bulatović

POlaganje_ispita_Jun_2016_Maja_Bulatovic

Polaganje ispita – junski rok 2016 | Foto: M.Bulatović

Dodela_diploma_2016_Ana_Kostic_01

Dodela_diploma_2016_Maja_Bulatovic_01

Dodela_diploma_2016_Maja_Bulatovic_02