UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2016_EBEC_01

EBEC-Belgrade_logo250x100

„Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan!”

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, deveti put zaredom organizuje inženjersko takmičenje ─ EBEC Beograd u sklopu „Beogradski dani inženjera”. Takmičenje će se održati od 10-14. marta 2016. godine na Mašinskom fakultetu.

Učesnici su studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, koji će se nadmetati u dve kategorije – Studiji slučaja i Timskom dizajnu. Pored toga, imaće priliku da unaprede svoje inženjerske, ali i prezentacione veštine učešćem na brojnim radionicama i treninzima koji se održavaju u sklopu takmičenja.

Timski dizajn predstavlja najkreativniju vrstu nadmetanja koje podrazumeva rešavanje određenog inženjerskog problema konstruisanjem naprave koja vrši zadatu funkciju poput dizalice, katapulta, letelice ili pak muzičkog instrumenta.

Studija slučaja omogućava studentima da usavrše svoje veštine, rešavajući i prezentovajući rešenja tehničkog ili tehničko-menadžerskog problema, koristeći se prethodnim iskustvom i stečenim znanjem.

2016_EBEC_03

2016_EBEC_02

EBEC (European BEST Engineering Competition) je najveće evropsko studentsko takmičenje namenjeno budućim inženjerima, koje ima za cilj da podstakne timski i takmičarski duh mladih. Svake godine se održava na tri nivoa ─ lokalnom, regionalnom i evropskom. Ovogodišnje finale inženjerskog takmičenja EBEC biće održano u avgustu 2016. godine u Beogradu, gde ćemo imati priliku da se susretnemo sa nekima od najboljih studenata tehnike Evrope!

Pokaži da poseduješ veštine pravog inženjera! Učestvuj i izbori se za svoje mesto na najvećem studentskom takmičenju u Evropi!

Prijavljivanje je besplatno, a rok za prijavu učešća je 07. mart 2016. u 23.59h.

Za više informacija o događaju i načinu prijavljivanja posetite sajt http://www.ebec.best.rs/ ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/EBEC-Beograd-Beogradski-Dani-Inženjera.

BEST-Beograd_logo250x110

0