UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Kurs 7.3. – Istorija umetnosti 1: Termin ponovljenih kolokvijuma, uvida u radove i predaje portfolija

Modul 7 – Istorija arhitekture i umetnosti

Obaveštenje

Predmet:

Kurs 7.3. – Istorija umetnosti 1

Obaveštavaju se studenti druge godine osnovnih studija da će se PRVI i DRUGI ponovljeni kolokvijum iz predmeta ISTORIJA UMETNOSTI 1 održati u sali 218 nakon ispita iz istog predmeta koji je zakazan za sredu 12.02.2014. u 10 časova u salama 218-228.

Uvid u radove sa ispita i sa kolokvijuma održaće se u petak 14.02.2014. u 18 časova kabinetu 231. Istovremeno će svi studenti (bilo da su položili ispit u januarskom roku ili ne) dobiti svoje radove sa ispita i sa oba kolokvijuma kako bi mogli odmah da formiraju PORTFOLIO IZ ISTORIJE UMETNOSTI 1.

Studenti koji su položili ispit dužni su da predaju PORTFOLIO odmah nakon preuzimanja testova sa kolokvijuma i ispita. UPUTSTVO za formiranje portfolija iz predmeta ISTORIJA UMETNOSTI 1, kao ZAPISNIK ISPITA, nalaze se na sajtu fakulteta na stranici predmeta.

NAPOMENA: Studenti koji su položili ispit treba sa sobom da ponesu popunjen i odštampan prvi list portfolija (Identifikacioni list – videti UPUTSTVO ZA PAKOVANJE PORTFOLIJA) u jednom primerku, ZAPISNIK ISPITA u 2 primerka, kao i heftalicu kojom će spojiti listove portfolija. Ukoliko studenti ne formiraju portfolio prema datom Uputstvu i ukoliko ga ne predaju u petak 14.02.2014. u 18 časova neće im biti upisana ocena u januarskom ispitnom roku.

v.prof dr Aleksandar Ignjatović