УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
LOGO-pkb_o

Конкурс

У оквиру својих активности на подстицању и унапређивању проналазаштва у привреди Београда, Привредна комора Београда, почев од 1975. године додељује Годишње награде за најбоље проналаске и техничка унапређења.

Од 1984. године Привредна комора Београда додељује и Годишње награде за најбоља решења у области дизајна (индустријско обликовање, графички дизајн, визуелне комуникације, ергономске и маркетиншке дизајнерске иновације) за област привреде, а од 2010. године категорија дизајнерских решења обухвата и веб дизајн.

Позивамо Вас да се пријавите на конкурс за доделу Годишњих награда у области проналазака, дизајнерских решења и техничких унапређења. Предмет конкурса су решења која су остварена у периоду од 1. октобра 2012. до 30. септембра 2013. године и која су примењена или се могу применити у привреди Београда.

Правилник о условима за доделу награда за најбоље проналаске, дизајнерска решења и техничка унапређења, можете преузети са интернет странице Привредне коморе Београда http://www.kombeg.org.rs.

Све подлоге, документацију и информације можете наћи на следећем линку:

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Предлоге треба припремити према садржају пријаве за доделу годишњих награда Привредне коморе Београда и заједно са попуњеним формуларом за податке о ауторима, доставити на адресу:

ПРИВРЕДНА КОМОРА БЕОГРАДА,
Центар за развој и трансфер технологија и екологију
– за награду Коморе –
11000 Б Е О Г Р А Д
Кнеза Милоша 12

најкасније до 18. фебруара 2014. године.

Избор најбољих и најуспешнијих проналазака, дизајнерских решења и техничких унапређења обавиће Жири Привредне коморе Београда, у чијем саставу се налазе еминентни стручњаци из различитих области.

За детаљније информације можете се обратити Анђели Софић, тел. 2641-355, локали 159 и 113, е-маил: ajanjic@kombeg.org.rs.