UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Pozivnica GetCreative 2023

Ako vas zanima karijera u oblasti advertajzinga, volite marketing, zanima vas kako se pozicionira brend, želite da saznate više o kreativnim procesima i njegovim alatima, hoćete da upoznate ljude koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova, iskoristite priliku da ovog leta učestvujete u radu letnje škole advertajzinga koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom “MCCANN Beograd”.
Letnja škola pod nazivom “Get creative with McCann Beograd” realizovaće se od 4. do 7. jula 2023. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.
Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji “MCCANN Beograd”, kao i individualne i grupne zadatke za studente. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije “MCCANN Beograd”.
Prijavljivanje se obavlja putem sledećeg linka do 26. juna u ponoć.
 https://forms.office.com/e/dyKgBdG6PU 
Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna o statusu svoje prijave.
Podršku realizaciji letnje škole pružio je “Bambi”, “Rosa” i “Nutrino Lab”, zahvaljujući čijim poklon paketima će predavači i studenti moći da se okrepe tokom trajanja programa.