UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

news

U oktobru 2021. godine ćeš imati do 27 godina i biti student/kinja završne godine, apsolvent/kinja ili student/kinja master studija na nekom od beogradskih fakulteta?

 

Iskoristi narednih godinu dana na najbolji način i postani student/kinja

  1. generacije STUDIJA BUDUĆNOSTI !

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven i drugačiji način. To je prilika za radoznale, ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem.

Kroz predavanja i radionice na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena, steći ćeš nova iskustva i poznanstva i naučiti kako da savladaš izazove sa kojima se suočava generacija budućnosti.

Pored toga, Studije budućnosti obuhvataju i:

Alumni2Students program mentorstva – jedan od 1.291 bivših polaznika/ca našeg programa biće tvoj prvi saveznik u karijernom i ličnom razvoju i prva veza sa poslovnom zajednicom za koju si zainteresovan/na;

Program stažiranja – steći ćeš svoje prvo radno iskustvo u nekoj od partnerskih organizacija i institucija iz civilnog, poslovnog, akademskog i javnog sektora;

Izradu završnog projekta – dobićeš svoju prvu referencu objavljivanjem studije slučaja, akademskog rada ili predloga praktične politike;

I to nije sve – kroz sve ove aktivnosti ćeš prolaziti sa 20-25 sjajnih mladih ljudi sa različitih fakulteta i raditi na sebi kroz grupne psihološke radionice, putovati i otkriti svoju ulogu u timu, učestvovati u sportskim aktivnostima i još mnogo toga.

 

Kako bi se uspešno prijavio/la na Studije budućnosti potrebno je da nam dostaviš:

 

1) Popunjen upitnik

2) Svoju biografiju, koristeći formu koju možeš preuzeti ovde

3) „Da li će androidi sanjati bolju budućnost?ˮ (savet: prilikom maštarenja za esej, osvrni se i na program Studija budućnosti i viziju Beogradske otvorene škole)

4) Dve preporuke, od kojih je barem jedna akademska

5) Transkript ocena sa fakulteta

Rok za prijavu je petak, 10. septembar do 23:59.

 

Nakon što dostaviš kompletnu dokumentaciju i uspešno prođeš prvi krug, pozivamo te na drugi krug selekcije koji se sastoji od testova opšte informisanosti, engleskog jezika, testova ličnosti i sposobnosti.

Treći korak je prilika da se uživo upoznamo i tvoj trenutak da zablistaš! Kroz intervju sa komisijom imaćeš priliku da se još bolje predstaviš i pokažeš zašto si baš ti deo nove generacije budućnosti.

Ukoliko imaš pitanja ili nejasnoća, piši nam na upis2021@bos.rs ili nas pozovi na 063687763.

Više informacija je dostupno OVDE

.