UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Spotlight session – onlajn skup o prilikama za mobilnost studenata u okviru evropske univerzitetske alijanse Circle U.

SpotlightSessionCUBelgrade

Pozivaju se studenti zainteresovani za mobilnost u okviru naše univerzitetske evropske alijanse na onlajn skup koji organizuje Univerzitet u Beogradu pod nazivom “Spotlight session” u petak, 9. juna 2023.god. sa početkom u 11 časova putem Zoom platforme.

Studenti će moći da saznaju više o prilikama koje se pružaju u narednom periodu i upoznaju kolege sa Univerziteta u Arhusu (Danska), Humboltovog Univerzitet u Berlinu (Nemačka), Kings Koledža u Londonu (Velika Britanija), Katoličkog univerziteta u Luvenu (Belgija), Univerziteta u Oslu (Norveška), Univerziteta Paris Cité (Francuska), Univerziteta u Beču (Austrija) i Univerziteta u Pizi (Italija).

Nakon kratkih prezentacija partnerskih univerziteta, studenti će biti u mogućnosti da u breakout sobama porazgovaraju sa kolegama, postave pitanja i reše nedoumice koje imaju.

“Spotlight session” predstavlja jedinstvenu priliku da studenti u direktnom kontaktu sa predstavnicima partnerskih univerziteta saznaju više o studijama i mobilnosti na članicama Circle U. i da se bolje upoznaju sa mogućnostima za privremeno akademsko usavršavanje na nekom od prestižnih partnerskih univerziteta unutar alijanse.

Skup će se održati na engleskom jeziku.

Prijava se vrši preko formulara do četvrtka, 8. juna u 14 časova.