UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Univerzitet_u_Beogradu

Raspisuje se Oglas za dodelu novčane nagrade Fondacije „Sestre Bulajić“ za po dva najbolja odbranjena diplomska rada na master akademskim studijama arhitekture i osnovnim akademskim studijama fizičke hemije, odbranjena na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu – Fakultetu za fizičku hemiju.
Nagrada u neto iznosu od po 30.000,00 dinara, dodeliće se iz sredstava Fondacije „Sestre Bulajić“.
Na Oglas se mogu prijaviti kandidati koji su u periodu od 16. juna 2022. godine do 15. juna 2023. godine diplomirali na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu – Fakultetu za fizičku hemiju.

Potrebna dokumentacija:
• Prijava (Obrazac preuzeti u PDF formatu sa internet stranice Univerziteta u Beogradu, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php), u delu „Stipendije i konkursi“,
• Diplomski rad kandidata,
• Uverenje o diplomiranju ili fotokopija diplome,
• Štampani podaci sa elektronske lične karte ili fotokopija važeće lične karte (bez čipa).

Rok za podnošenje prijava je od 15. maja do 30. juna 2023. godine.
Prijave se podnose Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu – Fakultetu za fizičku hemiju.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija, na telefon (011) 3207-426 ili na e-mail: popovm1@rect.bg.ac.rs.
Obradu prijava sa pratećom dokumentacijom vrši Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, odnosno Univerzitet u Beogradu – Fakultet za fizičku hemiju, koji predloge za dodelu nagrada sa obrazloženjem dostavljaju na odlučivanje Odboru Fondacije.
Odluka o dodeli nagrada biće objavljena na oglasnoj tabli i internet stranici Univerziteta u Beogradu: u delu „Stipendije i konkursi“, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php, kao i na oglasnim tablama i internet stranicama Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta i Univerziteta u Beogradu – Fakulteta za fizičku hemiju.

KONKURS

PRIJAVA