UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

MEDS_Gyumri_cover

MEDS- ‘Meeting of design students’ je nepolitička, neprofitna, multinacionalna organizacija koju čine studenti i mladi profesionalci svih dizajnerskih disciplina. MEDS ima za cilj da promoviše pozitivnu ulogu dizajna u društvu, kao i interdisciplinarnu i preko-graničnu saradnju u dizajnu. MEDS je mesto za dizajnere da ostvare društvene i profesionalne veze, otključaju svoj potencijal i iskoriste svoje talente van svog fakulteta. Od 2010. godine, kada je organizacija osnovana, do danas, kroz MEDS letnje radionice prošlo je preko 1000 studenata i mladih profesionalaca svih oblasti dizajna i arhitekture.

MEDS Workshop je međunarodna radionica koja se održava svakog leta u drugoj zemlji, fokusirajući se na različite teme, događaje i aktuelnosti. Tokom dve nedelje učesnici dizajniraju i grade različite projekte kroz održivi pristup. Radionice omogućavaju mladim kreativnim umovima da kroz praktičan rad u interdisciplinarnim i međunarodnim timovima, preispitaju i prošire svoja znanja. Projekti se fokusiraju na arhitekturu, dizajn i umetnost, na taj način približavajući učesnicima širok spektar različitih kultura i prijatan proces učenja i podučavanja.

Ove godine letnje radionice održaće se u Jermeniji u gradu Gjumriju od 5. do 20. Avgusta pod temom ‘ARCH QUAKE’.
Prijave traju do 25. Marta u  23:59(GMT+4) prema lokalnom vremenu u Jermeniji!

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka:
https://docs.google.com/forms/d/1_yJHqYV8aPE-18voiEEuqq11YngLZ6YVM10eKN-LTpA/viewform?edit_requested=true

Detaljne informacije o apliciranju možete pronaći na sajtu organizacije.
https://medsworkshop.com/meds-workshop-2023-gyumri/

Za sva ostala pitanja možete se obratiti nacionalnom kontaktu za Srbiju, Milici Šašić putem mejla : medsworkshop.serbia@gmail.com