УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Позив за учешће на МEDS летњим радионицама за дизајнере и архитекте

MEDS_Gyumri_cover

MEDS- ‘Meeting of design students’ је неполитичка, непрофитна, мултинационална организација коју чине студенти и млади професионалци свих дизајнерских дисциплина. МЕДС има за циљ да промовише позитивну улогу дизајна у друштву, као и интердисциплинарну и преко-граничну сарадњу у дизајну. MEDS је место за дизајнере да остваре друштвене и професионалне везе, откључају свој потенцијал и искористе своје таленте ван свог факултета. Од 2010. године, када је организација основана, до данас, кроз MEDS летње радионице прошло је преко 1000 студената и младих професионалаца свих области дизајна и архитектуре.

MEDS Workshop је међународна радионица која се одржава сваког лета у другој земљи, фокусирајући се на различите теме, догађаје и актуелности. Током две недеље учесници дизајнирају и граде различите пројекте кроз одрживи приступ. Радионице омогућавају младим креативним умовима да кроз практичан рад у интердисциплинарним и међународним тимовима, преиспитају и прошире своја знања. Пројекти се фокусирају на архитектуру, дизајн и уметност, на тај начин приближавајући учесницима широк спектар различитих култура и пријатан процес учења и подучавања.

Ове године летње радионице одржаће се у Јерменији у граду Гјумрију од 5. до 20. Августа под темом ‘ARCH QUAKE’.
Пријаве трају до 25. Марта у  23:59(ГМТ+4) према локалном времену у Јерменији!

Сви заинтересовани студенти могу се пријавити путем линка:
https://docs.google.com/forms/d/1_yJHqYV8aPE-18voiEEuqq11YngLZ6YVM10eKN-LTpA/viewform?edit_requested=true

Детаљне информације о аплицирању можете пронаћи на сајту организације.
https://medsworkshop.com/meds-workshop-2023-gyumri/

За сва остала питања можете се обратити националном контакту за Србију, Милици Шашић путем мејла : medsworkshop.serbia@gmail.com