UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

img_l

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs programa “Circle U. Seed Funding Scheme” za podnošenje predloga projekata za 2022. godinu. Poziv je ove godine otvoren za studente, akademsko i istraživačko osoblje iz svih disciplina i sa svih nivoa studija, sa 9 “Circle U.” univerziteta.

“Circle U.” Seed Funding Scheme” je program finansijske podrške koji ima za cilj da pruži akademskom osoblju i studentima mogućnosti za razvoj projekata širom alijanse.

Ako imate ideje koje bi doprinele misiji i viziji “Circle U.” i/ili pomogle da se uključi više kolega, studenata i partnera u život naše alijanse, ovaj fond može da vam pomogne obezbeđivanjem sredstava.

Poziv je otvoren za projekte koji pokrivaju širok spektar inicijativa uključujući seminare, radionice, zajedničke module, kurseve i programe i zajedničke istraživačke aktivnosti.

Projekti treba da uključuju osoblje ili studente sa najmanje 3 partnerska univerziteta “Circle U.”

Studentski projekti mogu uključivati aktivnosti koje imaju za cilj jačanje studentske demokratije i angažovanja studenata, podržavanje novih aktivnosti učenja i obuke ili organizovanje kulturnih aktivnosti širom našeg saveza. Posetite našu veb stranicu za dodatne informacije i obrazac za prijavu: https://www.circle-u.eu/opportunities/seedfunding/

Za bilo kakva pitanja, molimo kontaktirajte tim na: seedfunding@circle-u.eu

Prijavite se do 30. novembra i oblikujte budućnost “Circle U.” kroz svoje projekte!

 

Više informacija možete naći na linkovima:

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1952

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1985

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1989