UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

image00020

Foto: Jelisaveta Đoković

U sredu, 28. septembra 2022. godine Arhitektonski fakultet je otvorio svoja vrata i tom prilikom ugostio zainteresovane za studije na našem fakultetu.

Organizovane su 4 sesije otvorenih vrata sa stručno vođenim šetnjama kroz izložbu i prostorije Fakulteta. Posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da smo pored beogradskih učenika imali priliku da ugostimo goste iz lazarevačke i belocrkvanske gimnazije.

U okviru događaja: Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2022, na jednom mestu omogućili smo budućim studentima da se informišu o Osnovnim akademskim studijama arhitekture OASA i Integrisanim akademskim studijama arhitekture IASA, kao i da posete godišnju izložbu najboljih studentskih radova studenta Arhitektonskog fakulteta u okviru svih predmeta tipa „studio projekat“ od prve godine Osnovnih studija arhitekture, sve do završnih radova tri master akademska programa Arhitektonskog fakulteta.

Nedelja sa arhitekturom se završila svečanim prijemom studenata prve godine u petak, 30. septembra, kada je organizovana i promocija publikacija i veb izdanja Godišnjaka 

Linkove ka 17 publikacija, formiranih po predmetima iz prethodne školske godine, možete pronaći na sajtu Arhitektonskog fakulteta na sledećem linku.

Tom prilikom dodeljena su priznanja i zahvalnice studentima nominovanim za najbolje završne radove na studijskoj celini S04 – Završni rad i studijskog celini Master završni rad. Sve nominovane radove možete videti OVDE.

Fotografije sa događaja možete da pogledate ovde.

 

image00022

Foto: Jelisaveta Đoković

image00016

Foto: Jelisaveta Đoković

image00013

Foto: Jelisaveta Đoković

image00009

Foto: Jelisaveta Đoković

image00006

Foto: Jelisaveta Đoković

image00003

Foto: Jelisaveta Đoković