UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Logo-MHM

Mona Hotel Management je hotelska menadžment kompanija koja upravlja hotelima kako u ličnom, tako i u vlasništvu drugih investitora. Oko te ideje okuplja se grupa veoma motivisanih ljudi, koju danas čini veliki i čvrsto povezan tim sa brojnih zapaženim projektima i poslovnim uspesima iza sebe.

U našem portfoliju svoje mesto do sada su našli hoteli Zlatibor Mona na Zlatiboru, Mona Plaza i Argo u Beogradu, Javor u Kušićima, apartmani Villa Bella u Budvi, kao i nekoliko projekata na kojima vredno radimo.

Mona Plaza je naš najnoviji i najveći dosadašnji projekat. Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice i u svom sastavu ima 170 smeštajnih jedinica, 2000 metara kvadrathih konferencijskog i izložbenog prostora, kao i kafe bar, restoran, velnes I fitness centar. Ono što je još posebno interesantno u vezi sa Mona Plazom je da je na mestu hotela davne 1902. godine otvorena prva fabrika čokolade u Srbiji!

U skladu sa rastom i razvojem koji nas očekuje u ovoj godini u prilici smo da studentima završnih godina i apsolventima arhitekture ponudimo neplaćenu stručnu praksu u trajanju od 3 meseca. Tokom tromesečne prakse biće Vam dodeljen mentor sa kojim ćete usavršavati svoja znanja i veštine, te sticati iskustvo potrebno za Vašu dalju karijeru. Vreme rada se prilagođava studentskim obavezama i dogovara se sa mentorom.

Mi se, u sektoru investicija, bavimo izgradnjom, rekonstrukcijom i održavanjem hotela. Vaše usavršavanje biće usmereno prevashodno na menadžment u arhitekturi.  Povrh toga radićete kako  na planovima za renoviranje tako i planovima za uređenje enterijera.

Zainteresovani studenti mogu da pošalju svoju prijavu na katarina.mitic@monaplaza.com najkasnije do 23. 04. 2021.

Započnite svoju karijeru sa srdačnim i posvećenim timom!